Stránky fanúšikov VyVolení Dom Snov nájdete od teraz webu:
VyVolení: Dom snov
VyVolení - Dom snov

7. 5. 2013

VyVolení sú späť! V novej sérií postavia dom snov

Lengedárna show VyVolení sa vracia na obrazovky. TV Joj už na toto leto pripravuje tretiu sériu, ktorá bude plná noviniek. Diváci neprídu o intrigy, lásku a dramatické chvíľky medzi 14 súťažiacimi, ale zmeny nastanú v pravidlách najúspešnejšej slovenskej reality show.


VyVolení totiž nebudú bývať v luxusnej vile. Podstatou novej série bude, že partia súťažiacich bude musieť spoločnými silami zrekonštruovať obydlie, v ktorom budú spoločne bývať a premeniť ho na dom snov. Nových VyVolených teda nečakajú len klasické hádky a život bohémov, ale ťažká manuálna práca a zvládnutie organizácie rekonštrukcie a všetkých problémov, ktoré s tým súvisia.

Diváci sa majú na čo tešiť. "Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť formát, ktorý má svoje meno a ktorý patril k najúspešnejším v rámci reality šou. A našim divákom ho prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách," informuje v tlačovej správe hovorca TV Joj Jozef Gogola.

Reality show VyVolení vznikla v roku 2002 v Maďarsku pod názvom Való Világ. Postupne sa stala najúspešnejšou reláciou v krajine a porazila aj licencovaný formát Big Brother. V roku 2005 vznikla slovenská verzia, ktorú vyhrala Linda Drevenková. TV Joj sa stala vďaka nej v tom čase najsledovanejšou televíziou na Slovensku, finále sledovalo 800 tisíc divákov. V roku 2006 prebiehala druhá séria, v ktorej zvíťazil Erik Hilár Lakatošovie.

1 komentár:

  1. Super :) Vyvolení boli fajn šouka, uvidíme, čím zaujmú v roku 2013 ...

    OdpovedaťOdstrániť